Život s narcisem - Více než příručka pro srážku s psychopatem

Život s narcisem - Více než příručka pro srážku s psychopatem
Autor Jan Dvořák , Lucie Jandová
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 124
Rok vydání: 2021
Běžná cena: 190 Kč
Sleva: 19%
Naše cena: 153 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 217x155x16mm
Váha: 276g
Nakladatel: Jandová Lucie
EAN: 9788027090891
ISBN: 978-80-270-9089-1
Kód D0616553

Když vás narcis dostane, kam potřebuje, jeho logika se stane neprůstřelnou. Jeho oběť se ocitá v čím dál větším zmatku. Opravdu je tak neschopná, natvrdlá, nemožná, ošklivá, vyšinutá a opovrženíhodná, jak jí tvrdí její kdysi okouzlující protějšek? Zmítá se v pocitech viny, nejistotě a beznaději, což je účel. Když konečně sebere síly a chce odejít, často se opět vynoří ten charismatický chlapík či žena z počátku vztahu. Démon zmizí a nastane pár slunečných dnů. Jenže to je omyl. Démon nezmizel. Pouze se převlékl. Není to k zbláznění?

Zájem o problematiku narcismu a psychopatie svedl ke společné práci spisovatelku a novinářku Lucii Jandovou s koučem a textařem zpěváka Petra Muka Janem Dvořákem. Jeho videa na You Tube kanálu Poznejte svého psychopata, ve kterých se věnuje narcistické problematice, si získaly velkou oblibu.
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá? Napomáhá tomu doba, v níž žijeme? Kniha nemilosrdně odhaluje příčiny patologického jednání, jeho projevy a následky. Nevyhýbá se ani tématům obětí toxických vztahů a narcistických osobností. Jak to, že nerozpoznají manipulace a další triky narcisů, které tu autoři podrobně popisují?
Oběti často zmiňují, že při prvním setkání s narcisem jim něco našeptávalo, že to pro ně není vhodná osoba. Odpověď je jednoduchá - nebyla.
Řešení však existuje. Najdete ho v této knize.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace