Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů, 2. vydání

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů, 2.  vydání
Autor Alena Doležalová
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 224
Rok vydání: 2023
Běžná cena: 329 Kč
Sleva: 25%
Naše cena: 248 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 06.05.2024 (PO)
Rozměry: 235x168x17mm
Váha: 624g
Nakladatel: Dona
EAN: 9788073222444
ISBN: 978-80-7322-244-4
Kód DN00464296

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 06.05.2024 (PO)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 06.05.2024 (PO)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 06.05.2024 (PO)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 06.05.2024 (PO)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 07.05.2024 (ÚT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace