Vytržení - Tajemství Bible, které zatřese nebem i zemí...

Vytržení - Tajemství Bible, které zatřese nebem i zemí...
Autor Sergej Miháľ
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 176
Rok vydání: 2017
Běžná cena: 390 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 311 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 235x166x15mm
Váha: 318g
Nakladatel: Miháľ Sergej
EAN: 9788097255046
ISBN: 978-80-972550-4-6
Kód D0349925

Ptáte se, co je vytržení? Je to událost, při které všechny oddané křesťany vezme Ježíš do nebeských příbytků. Přesně tak, jak to zaslíbil. Tato kniha otevřeně mluví o věcech, které přijdou na svět. Nemá však vyděsit. Má potěšit každého, kdo věří proroctvím Bible. Je knihou naděje. Bůh zachrání své děti před největším soužením, jaké svět poznal. Do příchodu Krista svět ovládne síla, o které prorok Daniel napsal, že podupe, pozře a rozdrtí celou zemi. Co se děje okolo nás, je pouze začátek toho, co na svět ještě přijde. Řešení je pro lidstvo nepřijatelné. Velmi hlasitě křičí, že svého Stvořitele respektovat nebude. Ale On odpovídá: "Mlčel jsem od věku. Byl jsem potichu, jakoby jsem byl hluchý a němý, přemáhal jsem se. Nyní však slibuji: Já ještě jednou zatřesu nejenom zemí, ale i nebem." Noe tehdy poslechl Boha a postavil koráb. A co my dnes?

Autor je eschatolog a evangelista. Od svého mládí káže evangelium Ježíše Krista. Jako laický kazatel Bible působil už v bývalém Československu. V porevolučním období byl mnoho let pastorem mladých křesťanů v Košicích. Před několika lety zaměřil svoji pozornost na biblická znamení, díky kterým začal psát o "vytržení Církve a velkém soužení světa." V současnosti k tomuto tématu na základě proroctví Bible vyučuje.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace