Rozměry: |
262,0x196,0x44,0mm |
Váha: |
1110g |
Nakladatel: |
Ottovo nakladatelství |
EAN: |
9788074513985 |
ISBN: |
978-80-7451-398-5 |
Kód |
D0237084 |
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru. Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. Téměř 2000 receptů tohoto dílu doplní druhý a třetí svazek věnované studené kuchyni, moučníkům a cukroví i teplým a studeným nápojům, takže vznikne nejrozsáhlejší kuchařská kniha, jaká kdy u nás vyšla.
Historicky první vydání kompletního Vrabcova díla se jistě stane chloubou a ozdobou knihovny každého příznivce gastronomie, kuchyňského profesionála i hospodyněk všech generací.
Způsob dopravy |
Cena |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|