Upeč si svou lásku z kvásku - Chléb s lepkem i bez lepku

Upeč si svou lásku z kvásku - Chléb s lepkem i bez lepku
Autor Gabriela Hradecká
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 174
Rok vydání: 2023
Běžná cena: 349 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 265 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 02.05.2024 (ČT)
Rozměry: 232x159x17mm
Váha: 492g
Nakladatel: CPRESS
EAN: 9788026446675
Kód DN00443688

Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi. Objevte s kváskovým pečení novou dimenzi chutí!

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 02.05.2024 (ČT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 02.05.2024 (ČT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 02.05.2024 (ČT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 02.05.2024 (ČT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 03.05.2024 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace