| Autor | Jean Anthelme Brillat-Savarin |
|---|---|
| Jazyk: | Slovensky |
| Vazba: | neuvedeno |
| Počet stran: | 224 |
| Rok vydání: | 2012 |
| Běžná cena: | 436 Kč |
|---|---|
| Sleva: | 25% |
| Naše cena: | 325 Kč |
| Skladem | |
| Rozměry: | 241x158x25mm |
|---|---|
| Váha: | 472g |
| Nakladatel: | Slovenské pedagogické nakladatelstvo - M |
| EAN: | 9788010020171 |
| ISBN: | 978-80-10-02017-1 |
| Kód | D0158556 |
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej "módy" nazval Fyziológia chuti. K jedlu pristupoval so všetkou vážnosťou, no zároveň aj s láskavým humorom. Ním sú prešpikované aj pôvabné príbehy, ktoré zahrnul do svojich úvah. A hoci od napísania tejto knihy uplynulo už dvesto rokov, jej autor nás dodnes učí umeniu vychutnávať si život.
| Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
|
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 31.10.2025 (PÁ) |
|
|
Balík do ruky | 79 Kč* | 31.10.2025 (PÁ) |
|
|
PPL v České Republice | 95 Kč* | 31.10.2025 (PÁ) |
|
|
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 03.11.2025 (PO) |
| * K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
|||
| Způsob platby | Cena | |
|
|
Twisto | ZDARMA |
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč |
|
|
Bankovním převodem předem | ZDARMA |
|
|
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
| 79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |