Rozměry: |
241,0x158,0x25,0mm |
Nakladatel: |
Slovenské pedagogické nakladatelstvo - M |
EAN: |
9788010020171 |
ISBN: |
978-80-10-02017-1 |
Kód |
D0158556 |
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej "módy" nazval Fyziológia chuti. K jedlu pristupoval so všetkou vážnosťou, no zároveň aj s láskavým humorom. Ním sú prešpikované aj pôvabné príbehy, ktoré zahrnul do svojich úvah. A hoci od napísania tejto knihy uplynulo už dvesto rokov, jej autor nás dodnes učí umeniu vychutnávať si život.
Způsob dopravy |
Cena |
Kdy zboží obdržím? |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
03.04.2024 (ST)
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
03.04.2024 (ST)
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
03.04.2024 (ST)
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
03.04.2024 (ST)
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
05.04.2024 (PÁ)
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|