Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice

Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
Autor Lucie Kohoutová
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 208
Rok vydání: 2017
Běžná cena: 325 Kč
Sleva: 25%
Naše cena: 245 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 03.04.2024 (ST)
Rozměry: 242x173x22mm
Váha: 784g
Nakladatel: Dona
EAN: 9788073222031
ISBN: 978-80-7322-203-1
Kód D0407084

Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou. Události jsou citlivě provázané s původními recepty, které autorka, jak je jejím zvykem, poctivě vyzkoušela. Kniha je bohatě doplněna barevnými fotografiemi nejen jídel, ale i krás šumavské přírody. A opět nechybí ani příběhy z památných míst, pověry a pranostiky.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 03.04.2024 (ST)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 03.04.2024 (ST)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 03.04.2024 (ST)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 03.04.2024 (ST)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 05.04.2024 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace