| Rozměry: | 294x205x8mm | 
              
                | Váha: | 295g | 
            
              | Nakladatel: | Fortuna | 
            
              | EAN: | 9788071689522 | 
            
              | ISBN: | 80-7168-952-1 | 
          
            | Kód | D0081918 | 
        
          Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
         
        
  
    
      | Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | 
  
  
      
        |   | Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR
 | 69 Kč* | 05.11.2025 (ST) | 
      
        |   | Balík do ruky | 79 Kč* | 05.11.2025 (ST) | 
      
        |   | PPL v České Republice | 95 Kč* | 05.11.2025 (ST) | 
      
        |   | PPL na Slovensku | 199 Kč* | 07.11.2025 (PÁ) | 
    
      | * K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. 
 Uvedené ceny jsou včetně DPH
 | 
  
  
    
      | Způsob platby | Cena | 
  
  
      
        |   | Twisto | ZDARMA | 
      
        |   | Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | 
      
        |   | Bankovním převodem předem | ZDARMA | 
      
        |   | Dobírka | 39 Kč |