Rozměry: | 210x146x11mm |
---|---|
Váha: | 226g |
Nakladatel: | Septima |
EAN: | 9788072163571 |
ISBN: | 978-80-7216-357-1 |
Kód | DN00587709 |
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
Způsob dopravy | Cena | |
![]() |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* |
![]() |
Balík do ruky | 79 Kč* |
![]() |
PPL v České Republice | 95 Kč* |
![]() |
PPL na Slovensku | 199 Kč* |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
![]() |
Twisto | ZDARMA |
![]() |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč |
![]() |
Bankovním převodem předem | ZDARMA |
![]() |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
![]() |
![]() |
![]() |
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |