Stav obležení Blu-ray

Stav obležení Blu-ray
Jazyk: Česky
Vazba: DVD, Blu-ray
Počet stran: 0
Běžná cena: 199 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 167 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 175x116x13mm
Váha: 66g
Nakladatel: Magic Box
EAN: 8595165391237
Kód DN00485921

"Mrazivý, strhující" (ABC Radio Network) a "hrozivě skutečný" (Jeanne Wolf´s Hollywood) film Stav obležení nyní na Blu-ray nabízí ještě více vzrušení. Dvojnásobný držitel OSCARA® Denzel Washington*, na OSCARA® třikrát nominovaná Annette Bening** a majitel Zlatého glóbu® Bruce Willis vévodí hvězdnému obsazení tohoto "napínavého a nervy drásajícího" (Los Angeles Times) thrilleru, který přepsal pravidla žánru. Film, který s mrazivou přesností předpověděl útoky z 11. září i jejich důsledky, byl natočen více než tři roky před nešťastnými událostmi a vypráví fiktivní příběh teroristů, kteří zosnovali sérii bombových útoků v New Yorku a jeho okolí. Speciální agent FBI (Washington) a generál americké armády (Willis) se společně snaží zjistit, kdo je za útoky zodpovědný...a zahajují totální válku proti bezcitným teroristům. "Vzrušením a překvapením nabitý thriller" (Journela News) přináší nezapomenutelný a strhující zážitek plný emocí! Hrají: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis, Tony Shalhoub, Sami Bouajila, Lianna Pai, Mark Valley, David Proval, William Hill, Aasif Mandvi, Said Faraj a další Režie: Edward Zwick Kamera: Roger Deakins Hudba: Graeme Revell Scénář: Edward Zwick, Lawrence Wright Zvukové formáty: česky Dolby Digital 2.0 / anglicky DTS-HD Master Audio 5.1 / francouzsky DTS 5.1 / maďarsky Dolby Digital 5.1 / rusky DTS 5.1 / turecky Dolby Digital 2.0 Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, estonské, francouzské, holandské, chorvatské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské, ruské, řecké, slovinské, turecké Obrazové formáty: 16:9 / 2,35:1 / 1080p Bonusy: • V duši sebevražedného atentátníka • Stav obležení: Útok na New York • Stav obležení: Svoboda je historie • Film o filmu z roku 1998 "Natáčení Stavu obležení"

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace