Postní kuchařka od kořene po nať, 2. vydání

Postní kuchařka od kořene po nať, 2.  vydání
Autor Pavel Drdel
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 208
Rok vydání: 2022
Běžná cena: 499 Kč
Sleva: 31%
Naše cena: 345 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 30.04.2024 (ÚT)
Rozměry: 247x176x24mm
Váha: 694g
Nakladatel: Smart Press
EAN: 9788088244356
ISBN: 978-80-88244-35-6
Kód DN00438592

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo vajec. Bohatost, kterou nabízí letní a podzimní měsíce, uchová naložené nebo usušené a použije v zimních receptech. Kromě zimních jídel ale kniha obsahuje i dalších téměř 20 receptů z jarních, letních a podzimních surovin, a tak ukazuje, že s obohacením jídelníčku o bezmasé pokrmy můžeme začít v jakýkoli den v roce.

Kniha obsahuje:

- více než 80 receptů na moderní a chutná bezmasá hlavní jídla, polévky a saláty

- 60 návodů, jak uchovat sezónní zeleninu díky fermentaci, nakládání, sušení, jak vyrobit ochucené oleje nebo netradiční nápoje

- sezónní recepty na jaro, léto, podzim i zimu z lokálních surovin

- tipy na udržitelnější, bezodpadové vaření

- texty osvětlující postní období od Hanky Zemanové, Martiny Viktorie Kopecké a dalších

- bonusový recept na pomalu pečený celer po znojemsku z pořadu MasterChef Česko 2022

Koupí knihy podporujete Postní sbírku Diakonie ČCE.

Postní sbírku pořádá Středisko humanitární a rozvojové spolupráce Diakonie Českobratrské církve evangelické od roku 2011. Prostředky z této sbírky poputují do Libanonu, kde podpoří vzdělávání dětí z rodin, které uprchly před válkou ze Sýrie.

PAVEL DRDEL:

Strakonický rodák, ambasador sbírky Post(n)i se a šéfkuchař restaurace Sůl a řepa.

Ve své restauraci spolupracuje s malými farmáři a místními dodavateli, propojuje české a zahraniční postupy a vaří lokální jídla plná chuti. Základ jeho kuchyně tak nezačíná u plotny, ale u lokálních farmářů na poli. O to více si váží každé suroviny a snaží se ji zpracovat beze zbytku. Nakládá, suší, fermentuje. Patří k zakládajícím členům jihočeského spolku restaurací Jíme Jih. Znát ho můžete také z pořadů Sama doma či MasterChef Česko 2022 nebo z článků a rozhovorů v novinách a časopisech. Ve volném čase rád fotí, jeho fotografie můžete vidět i v této kuchařce.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 02.05.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace