Plachtařský sklerotikon

Plachtařský sklerotikon
Autor Karel Douda
Jazyk: Česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 148
Rok vydání: 2014
Běžná cena: 200 Kč
Sleva: 18%
Naše cena: 165 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 174,0x244,0x15,0mm
Váha: 51g
Nakladatel: Svět křídel
EAN: 9788087567494
ISBN: 978-80-87567-49-4
Kód D0234868
Plachtařský sklerotikon

Dne 22. 3. 1956, dvě minuty po půl sedmé ráno provedl zkušební pilot pan Antonín Osvald první skutečný vzlet s prototypem bezmotorového letadla tuzemské konstrukce a výroby, s letadlem, které později vstoupilo do dějin bezmotorového létání jako jedno z dosud nejpovedenějších. Blaník byl prvním typem velké většiny dnes stárnoucích pilotů, amatérů i profesionálů u nás i ve světě. Sklerotikon je pokusem vzdát poctu tomuto legendárnímu větroni a na základě autentických a skutečně prožitých příběhů, připomenout mnohým letcům jejich začátky. Příběhy jsou výběrem z téměř čtyřicetileté letecké a publicistické amatérské praxe autora, který nevylučuje jejich další pokračování.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
89 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 75 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 89 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 129 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 400 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 25 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 35 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
75 Kč 129 Kč 89 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace