Oddelená strava Recepty a diéty

Oddelená strava Recepty a diéty
Autor Katarína Horáková
Jazyk: Slovensky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 96
Rok vydání: 2017
Edice: Do kabelky
Běžná cena: 179 Kč
Sleva: 25%
Naše cena: 135 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 180,0x110,0x6,0mm
Nakladatel: Plat4M Books, s.r.o.
EAN: 9788089642366
ISBN: 978-80-89642-36-6
Kód D0362640

Oddelená strava je vyhľadávaným spôsobom zdravého stravovania a redukcie hmotnosti. Už roky sa na Slovensku spája s menom profesorky všeobecnej biológie Katarínou Horákovou. K jej najvyhľadávanejším knihám patrí práve titul Oddelená strava: Recepty a diéty. Tento reprint zaradený do edície Knihy do vrecka v nádhernej flexo väzbe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín. Kniha je ideálnym darčekom pre tých, ktorí chcú schudnúť a nevedia ako.

Autorka v kapitolách Ako jesť podľa ročných období, Kúry na trvalú štíhlosť, Jarná wellness diéta, Čo piť a jesť v lete, Recepty na jeseň a zimu ponúka jednoduché recepty vhodné pre každého - i náročného - stravníka. Popri pestrej kombinácii potravín autorka predstavuje bohatý jedálny lístok na jednotlivé ročné obdobia. Každý si v knihe určite nájde vyhovujúce jedlo podľa svojej chuti aj momentálnej nálady a podľa zdravotného stavu.

V receptoch autorka ponúka sladké a osviežujúce kombinácie štiav, jednoducho pripravovanú zeleninu s ľahkou zálievkou i krehké šaláty spojené s delikátnou príchuťou cestovín, zemiakov a ryže. Ba čitatelia tu nájdu recepty na rozličné čerstvé aj zmrazené pochúťky pre tých, ktorí si radi zamaškrtia na sladkostiach. Milovníci mäsitých jedál sa určite uspokoja s porciami pripravenými z rybích, kuracích a morčacích produktov. Okrem receptov jednotlivých jedál tu nájdu aj kompletné diéty na podporu a zlepšenie látkovej premeny.

Táto kniha je súčasťou edície vydavateľstva Plat4M Books KNIHY DO VRECKA v sérii Zdravie: Ako na to?

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace