Rozměry: |
211x257mm |
Nakladatel: |
Slovart |
EAN: |
9781906417611 |
Kód |
D0225789 |
Ve světě nákladných vybraných pochoutek z masa, šťavnatých pečení, vepřových kotlet a jehněčích steaků je snadné zapomenout (a vyhýbat se) ekonomičtějším, ale i méně oblíbeným částem masa, kterými jsou břicho, mozek, hlava, hřebeny, žaludky, srdce, hlezna, ledviny, plíce, dřeň, krky, slezina, jazyk, klusáky, a, ano, varlata. Historicky už tyto kusy masa měly pravidelné místo na našich talířích a v domácích kuchařkách. Ve skutečnosti je ale mnoho z nich i v některých luxusních restauracích považováno za pochoutky a běžně objevují v různých místních specialitách. Tak proč se jim vyhýbat? Od kdy jsou na ně naše smysly se tak háklivé? Jennifer McLagan, oceňovaná autorka "Kostí a tuku", přináší tyto nyní nepříliš využívané části masa zpátky na náš jídelní stůl. Její mise: obnovme svou úctu k celému zvířeti, rozvíjejme chuť na jeho méně známých částech a naučme se s nimi v kuchyni zacházet tak sebejistě, jako bychom připravovali steak nebo burger. Tato kniha je mnohem víc než jen kuchařka, Odd Bits se ponořuje také do bohaté zeměpisné, historické a náboženské role těchto neobvyklých částí masa. Nadšení autorky pro zvolené téma je nakažlivé a se svým vhledem a humorem, bude přivádět dokonce i dosavadní odpůrce vaření z těchto částí masa k jejich zvědavému ochutnání.
Způsob dopravy |
Cena |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
79 Kč*
|
|
Balík do ruky |
89 Kč*
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
|
PPL v České Republice |
129 Kč*
|
|
PPL na Slovensku |
400 Kč*
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
25 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
35 Kč
|