Kůň do města speciál

Kůň do města speciál
Autor Denisa Kimlová
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 96
Rok vydání: 2022
Běžná cena: 249 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 188 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 202x187x13mm
Váha: 316g
Nakladatel: Cattacan
EAN: 9788088349396
ISBN: 978-80-88349-39-6
Kód DN00424539

Kůň do města speciál je knížka hlavně pro nejmladší čtenáře. Ale stejně jako se dnes často používá pojem rodinný film, tak Kůň je rozhodně rodinná kniha. Nejen proto, že se v ní lecjaká babička či tatínek poznají, ale proto, že i je knížka při čtení pobaví. Ostatně kdo z nás nesnil o tom, že má svého koně, velkého přítele a partnera pro krásná dobrodružství. A právě tato knížka je vyprávěním o jednom splněném snu. Takových příběhů není nikdy dost, potřebujeme je všichni. Hlavní hrdinkou je holčička Johanka, která už má dlouho velký sen mít vlastního koně. Protože ale bydlí na sídlišti, není to možné. Vždyť je to sídliště! Můžeme tam vidět pejsky, sem tam kočku, ale koně? Jednoho dne však poslíček přiveze obří krabici a ta je důkazem, že i ta nejnesplnitelnější přání se mohou vyplnit. Je v ní totiž opravdický kůň do města speciál. Johanka ho pojmenuje Řehtálek a je jí jasné, že je oba čeká nejedno dobrodružství. Začíná to již tím, jak se ke koni v panelovém bytě postaví Johančini rodiče a sousedé. Nakonec si obyvatelé paneláku koně oblíbí, protože to není jen tak obyčejný kůň; je to i kůň zachránce. Stane se dokonce mediální hvězdou. Velká pozornost veřejnosti ale Řehtálka i Johanku obtěžuje, a proto se i s rodiči vydají na venkov k babičce. Zde veselé příhody Řehtálka a jeho kamarádky pokračují. A jak to dopadne na velkém dostihovém závodě, kde se na Řehtálka téměř každý dívá svrchu? Kdo ví?

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace