| Autor | Alena Šindelková |
|---|---|
| Jazyk: | Česky |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 92 |
| Rok vydání: | 2013 |
| Naše cena: | 291 Kč |
|---|---|
| Ihned k odeslání | |
| Rozměry: | 297x210x7mm |
|---|---|
| Váha: | 262g |
| Nakladatel: | Parta |
| EAN: | 9788073201524 |
| ISBN: | 978-80-7320-152-4 |
| Kód | D0476261 |
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
| Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
|
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | Pozítří (PÁ) |
|
|
Balík do ruky | 79 Kč* | Pozítří (PÁ) |
|
|
PPL v České Republice | 95 Kč* | Pozítří (PÁ) |
|
|
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 10.11.2025 (PO) |
| * K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
|||
| Způsob platby | Cena | |
|
|
Twisto | ZDARMA |
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč |
|
|
Bankovním převodem předem | ZDARMA |
|
|
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
| 79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |