Kellner

Kellner
Autor Vojtěch Boháč , Robert Čásenský , Petr Fischer , Evžen Hart , Daniel Hůle , Filip Jirouš , Adam Junek , Petr Kolář , Lukáš Kovanda , David Macháček , Jiří Nádoba , Ondřej Neumann , Jakub Patočka , Martin Schmarcz , Jaroslav Spurný , Petr Šimůnek , Jiří Štický , Radovan Vávra
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 300
Rok vydání: 2021
Běžná cena: 298 Kč
Sleva: 19%
Naše cena: 240 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Zeď
EAN: 9788090790971
ISBN: 9788090790971
Kód D0633682

Kdo vlastně byl Petr Kellner? Novodobý Baťa, nebo bezskrupulózní miliardář, který pro svůj byznys a zájem neváhal udělat cokoliv? Co znamenal pro Česko? Jaký je jeho odkaz pro tuhle zemi? A jak moc ji ovlivňoval? Jaký byl ve skutečnosti muž, který toho tolik dokázal a přitom chtěl zůstat maximálně utajen před médii a veřejností? Nejbohatšího Čecha provázely tajemství i kontroverze, které nikdy nevysvětlil. Poslední rozhovor dal v roce 2012.

Co ho vyneslo na samotný vrchol? Jak se z prodejce kopírek stal nejbohatší Čech? Jak se mu podařilo rozjet byznys v divokém Rusku 90. let? A změnil kvůli podnikání v Číně českou zahraniční politiku? Jak moc tahal za nitky a ovlivňoval zákulisí české politiky? Proč platil Václava Klause? Čím předčil konkurenty a v čem byl tak jiný? V čem tkvělo tajemství jeho úspěchu? Co ho motivovalo ve snaze vydělávat další a další miliardy? Kam byl ochoten zajít ve svém byznysu s chudobou? A jak to bylo s jeho filantropií? Jak ho vnímali lidé, kteří mu byli nablízku? Jaký byl jeho mediální obraz a jaký byl ve skutečnosti?

V unikátním projektu se sešli lidé, kteří s ním, nebo pro něj pracovali, novináři, kteří s ním pořídili jedny z mála rozhovorů, které kdy dal, ti, kteří jeho dráhu sledovali čtvrt století, ekonomové, komentátoři, investigativní reportéři. Společně předkládají plastický, mnohovrstevnatý pohled na Petra Kellnera, na jeho úspěchy i pár neúspěchů, na jeho kontroverze i bohulibé počiny.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace