Jan Švankmajer

Jan Švankmajer
Autor kolektiv autorů
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 304
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 990 Kč
Sleva: 26%
Naše cena: 733 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 30.04.2024 (ÚT)
Rozměry: 305x220x30mm
Váha: 1622g
Nakladatel: CPRESS
EAN: 9788026418146
ISBN: 978-80-264-1814-6
Kód D0411141

Vítejte v obrazotvorném světě Jana Švankmajera, světové legendy české kinematografie.

Výpravná publikace mapuje tvůrčí principy celosvětově uznávaného umělce Jana Švankmajera. Autor knihy Bruno Solařík, který se spolu s režisérem účastní aktivit skupiny surrealistů, představuje prostřednictvím Švankmajerových názorů a výtvorů celistvé svědectví o výjimečném díle této legendy české kinematografie. Součástí jsou i dosud nepublikované reprodukce Švankmajerových objektů-fetišů a exkluzivní snímky z jeho nejnovějšího filmu Hmyz.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 30.04.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 02.05.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace