Gastronomický slovník v kostce

Gastronomický slovník v kostce
Autor Václav Šmíd
Jazyk: italsky, francouzsky, česky, anglicky, německy
Vazba: brožovaná
Počet stran: 106
Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 19%
Naše cena: 80 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 23.04.2024 (ÚT)
Rozměry: 209x148x10mm
Váha: 146g
Nakladatel: Ratio
EAN: 0326796
Kód D0442172

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 23.04.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 23.04.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 23.04.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 23.04.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 25.04.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace