Full Moon 150/2023

Full Moon 150/2023
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 115
Rok vydání: 2023
Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 27%
Naše cena: 72 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Kyeo Shows
Kód DN00445014

Uteklo to jako pověstná voda, tak rychle, že bychom si toho málem nevšimli. První číslo magazínu Full Moon vyšlo 29. května roku 2010, to jubilejní, sto padesáté, pak vychází ve středu 27. září 2023. Jeho hlavním tématem je anglický umělec Benjamin Clementine, jubileum magazín oslaví nabitým koncertem 11. října v pražské MeetFactory, na kterém vystoupí mj. Kalle, Amelie Siba nebo slovenský raper Fvck_Kvlt.

Benjamin Clementine vystoupí na výjimečném sólovém koncertě 1. listopadu 2023 v sále pražského Rudolfina, právě u této příležitosti se skladatel, zpěvák a klavírista ocitl na obálce Full Moonu. Rozsáhlý rozhovor s ním vedl Vojtěch Tkáč, titulní téma obsahuje také hloubkový ponor do hudebníkovy diskografie, kontextový článek o ceně Mercury Prize, kterou Clementine získal za debutové album, nebo profil americké umělkyně Niny Simone. Titulní materiál zakončuje tradiční rubrika Moonfive, v níž je představeno několik dalších jmen, které - podobně jako Clementine - započalo svou kariéru na pařížských ulicích.

Páteří stopadesátého vydání Full Moonu jsou tradičně rozhovory - u mikrofonů redaktorek a redaktorů se vystřídali například anglická umělkyně Arlo Parks, Hudson Mohawke nebo skupina Mandy, Indiana, nechybí povídání s dvojicí Body of Pain nebo talentovanými mladými jmény jako Bols/Slob a Taomi. Samozřejmostí je několik profilových textů věnovaných například islandské skupině Sigur Rós či umělkyním Colleen a Sarah Pagé, další díl mozaiky z letních festivalů nebo reportáž z festivalu Moody Moon Noize, který Full Moon spolupořádá. Rubriku Song Story obsadila skladba Automatic Stop od The Strokes, další rozhovor ze série Odjinud vedl David Stoklas s publicistou, hudebníkem a knězem husitské církve Petrem Wagnerem.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace