Deskové hry. Procvičujeme matematiku 1. a 2. třídy ZŠ

Deskové hry. Procvičujeme matematiku 1. a 2. třídy ZŠ
Autor Andrea Brázdová
Jazyk: Česky
Vazba: leporelo
Počet stran: 10
Rok vydání: 2016
Edice: Deskové hry
Běžná cena: 229 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 174 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 378x269x12mm
Váha: 520g
Nakladatel: Edika
EAN: 9788026610144
ISBN: 978-80-266-1014-4
Kód D0328245

Kdo získá bájný poklad faraonů střežený mumií? Kdo se stane vládcem Fantazie? Komu připadnou čarovné předměty samotných řeckých bohů? A na čí počest se bude konat středověká hradní slavnost? Pojďme si společně s dětmi zahrát a jen tak mimochodem procvičit počítání. Stačí k tomu i malá volná chvilka před pohádkou nebo třeba před večeří. V knize najdete tyto herní plány: * Země Fantazie (sčítání a odčítání do 10) * Starověký Egypt (sčítání a odčítání do 20 s přechodem čísla 10) * Středověká slavnost (sčítání a odčítání do 100, slovní úlohy) * Starořecká mytologie (násobky 0, 1, 2, 3, 4, 5) Pravidla hry: Ke hře potřebujeme hrací kostku a odpovídající počet figurek. Případně papír a tužku k řešení slovních úloh. Hráči procházejí od políčka START po CÍL a cestou počítají příklady, řeší slovní úlohy nebo plní speciální úkoly. Začíná hráč, kterému padne nejvyšší číslo. Padne-li v průběhu hry šestka, hráč hází ještě jednou. Na políčko CÍL je možné vstoupit jen tehdy, padne-li hráči na kostce potřebná hodnota. Pravidla je vhodné upravovat potřebám hráčů. Bude-li se například hra líbit mladším sourozencům, mohou se do hry zapojit také a příklady nepočítat. Budou-li si děti chtít zahrát hru s příklady, které ještě neumějí vyřešit, mohou si pomoci kalkulačkou. Edice deskových her nabízí: * Deskové hry. Procvičujeme násobilku. * Deskové hry. Procvičujeme vyjmenovaná slova. * Logopedické deskové hry * Deskové hry pro předškoláky Deskové hry. Procvičujeme angličtinu. * Deskové hry. Procvičujeme němčinu. * Deskové hry. Procvičujeme ruštinu. * Deskové hry. Procvičujeme španělštinu.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace