| Autor | Ladislav Bláha , kolektiv autorů |
|---|---|
| Jazyk: | Česky |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 200 |
| Rok vydání: | 2019 |
| Běžná cena: | 330 Kč |
|---|---|
| Sleva: | 2% |
| Naše cena: | 322 Kč |
| Skladem | |
| Rozměry: | 246x157x16mm |
|---|---|
| Váha: | 364g |
| Nakladatel: | Informatorium |
| EAN: | 9788073331399 |
| ISBN: | 978-80-7333-139-9 |
| Kód | D0501343 |
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
| Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
|
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 11.11.2025 (ÚT) |
|
|
Balík do ruky | 79 Kč* | 11.11.2025 (ÚT) |
|
|
PPL v České Republice | 95 Kč* | 11.11.2025 (ÚT) |
|
|
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 13.11.2025 (ČT) |
| * K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
|||
| Způsob platby | Cena | |
|
|
Twisto | ZDARMA |
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč |
|
|
Bankovním převodem předem | ZDARMA |
|
|
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
| 79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |