Canon - Kompletní průvodce

Canon - Kompletní průvodce
Autor autorů , Kolektiv
Vazba: brožovaná
Počet stran: 226
Rok vydání: 2019
Naše cena: 349 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Omega Publishing Group
Kód D0486121

Kompletní průvodce je obsáhlý časopis, který vám pomůže proniknout do tajů ovládání zrcadlovky Canon, naučit se nové fotografické techniky a dozvědět se rady a triky profesionálních fotografů. I zkušenější fotografové občas potřebují dobrou radu nebo inspiraci pro svoji tvorbu. V tomto vydání se autoři snažili vyhovět nejenom začínajícím fotografům, ale i těm, kteří strávili s fotoaparátem delší dobu. V první části se seznámíte s rozmanitostí modelů Canon. Nepřehlédněte test nové bezzrcadlovky Canon EOS RP. Kdo ví, možná se tento model stane vaším dalším mazlíčkem. Kompletní průvodce objektivy Canon vám poradí, jak na další sklo ke svému Canonu. Kapitoly Techniky pro pokročilé a Fotoprojekty nabídnou inspiraci, která občas chybí každému z nás. Výstižná vysvětlení pomůžou nebát se vrhnout na nové způsoby fotografování a úpravy, a zkusit vytvořit něco úplně jiného, co rozhodně překvapí a pobaví fanoušky vaší tvorby.

Vášeň k fotografování se občas stává cestou k úspěšnému podnikání. Co důležitého si máte pamatovat při focení maturitního plesu? Jak si vydělat na lásce k cestování? Jak si neuříznout ostudu při fotografování svatby? Proč občas stojí za to změnit fotografický žánr a co pro to musíte udělat? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky najdete v rozsáhlé kapitole Profi zóna.

Úpravy po fotografování jsou základem profesionálně vypadajících výsledků. Seznamte se s tipy na retušování, kolorování a práci se světly a stíny. Samozřejmě se neobejdeme bez úprav RAW souborů. V poslední části najdete zajímavé maličkosti od šesti úspěšných amerických fotografů.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace