Balíček - Stezka Českem

Balíček - Stezka Českem
Autor Lucie Kutrová, Martin Úbl
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Rok vydání: 2023
Běžná cena: 997 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 759 Kč
Nyní nedostupné
EAN: BAL2002
Kód DN00451643

Stezka Českem … Může jít každý:

Stezka Českem, to je první oficiální přechod po hranicích republiky tvořící tisícikilometrovou trasu po jižní části a tisícikilometrovou po severní. Jak se z nápadu party nadšenců stane přechod ve stylu Pacifické hřebenovky nebo Camina, který se dostane do největší světové aplikace dálkových treků a do amerického Forbesu? Proč dokáže takováto cesta během roku nadchnout tisíce lidí? A proč se na stezku vydalo několik psů, kůň, kuře, ale pštros ještě ne?

Kniha obsahuje jednak informativní kapitoly, ve kterých jsou popsány jednotlivé etapy, rady, jak se připravit na cestu, na co si dát pozor nebo tipy na nejkrásnější místa, ale také motivační kapitoly psány lidmi, kteří se rozhodli na Stezku vypravit. Jsou to nadšenci, jenž vyrazili jinak: mladé ženy, které se vydaly poprvé na dálkovou trasu úplně samy, maminky z Klubu minituristů putující s kočárky, rodiny, které cestu pojaly jako putování na více let, pes, co se svou paničkou obešel celou Stezku, či lidé důchodového věku. Samostatná kapitola je věnována Trail Angels, lidem, kteří ve svém volném čase dobrovolně pomáhají poutníkům na Stezce, nebo třeba bandě ze Sportovního klubu vozíčkářů, která projíždí Stezku po etapách. A právě SKV je věnován autorský honorář.

Dočtete se také, na jakých principech a zásadách je Stezka založena, o Klubu českých turistů nebo třeba o udržitelném turismu.

Kniha je určena širokému čtenářskému publiku, protože na Stezku Českem může vyrazit opravdu každý. A pokud se na ni necítí, může si alespoň přečíst krásné a inspirativní příběhy těch, kteří překonali sami sebe a vydali se na trasu, která jim změnila život.

Ve FB skupině Stezka Českem je nyní téměř 37 000 členů, další tisíce jsou na Instagramu. Stezka Českem spolupracuje s Klubem českých turistů a Czech Tourism. Připravuje se dokument a spousta dalších projektů.

151 příběhů na Stezce Českem:

Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem. Pojďte si projít celou naši krásnou republiku a užít si přes 2000 km po českých kopcích a malebných vesničkách. Lucie je postrach ulice a na jejích cestách nikdy nechybí krizové situace, jež však většinou zvládne vyřešit s humorem, který jí není cizí. Uvidíte, kolik láskyplných lidí na cestě Lucie potká a s kým vším se seznámí. Na cestu s Lucií vyráží její největší parťák – sibiřský husky Marvel. Ale nebude jediný, kdo se k ní připojí. Nechá se zase ukecat brácha, který nesnáší šlapání do kopců? Přijedou kamarádky s dětmi? Připojí se 12letá holčička, která všem vytře zrak? Bude se partnerovi Lůcy stýskat více po Marvelovi, nebo po ní? Přijede i Marvelův tatínek? Kamarád, co miluje lezení a nesnáší chození? Kámoška s dalším huskym? Náhodní kolemjdoucí z přednášky? Guru lásky? Marvel: Je jedno, kam jdeme, hlavně že má matka kapsy plné kokin. Za to ji většinou nechám spát v mém stanu a na mé karimatce. V mém spacáku. A Honzovi se vždycky stýská více po mně.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace