Autismus od A do Z

Autismus od A do Z
Autor Veronika Šporclová
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 123
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 320 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 257 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 209x147x10mm
Váha: 210g
Nakladatel: Pasparta
EAN: 9788088163985
ISBN: 978-80-88163-98-5
Kód D0426609

O problematice poruch autistického spektra (PAS) se v posledních letech hovoří více, než tomu bylo v minulosti. Ovšem i navzdory nejnovějším a dobře dostupným poznatkům o PAS se mezi laickou i odbornou veřejností stále šíří nepravdivé informace. Nedostatečné porozumění autismu a zveřejňování mýtů vede k tomu, že je závažnost autismu a těžká situace rodiny často zlehčována. Ačkoliv se celosvětové údaje o výskytu poruch autistického spektra v populaci shodují na 1-2 %, v České republice se stále můžeme setkat s názorem, že se jedná o módní diagnózu, kterou se rodiče snaží ospravedlnit nezvládnutou výchovu svých dětí.

Publikace se snaží čtivým a srozumitelným způsobem shrnout nejnovější informace o autismu, snaží se např. vysvětlit co to autismus je, jaké jsou jeho možné příčiny, proč se v současné době hovoří o "epidemii" autismu, jaké vedou cesty k diagnóze, jaké jsou možnosti terapie, vzdělávání atp. V neposlední řadě se snaží vyvrátit některé mýty spojené s autismem, jako je např. vliv očkování na vznik autismu. Text je doprovázen konkrétními příběhy lidí s PAS, které vedou k lepšímu pochopení celkové situace lidí s autismem i autismu jako takového.

Autorka pracuje jako psycholožka v Národním ústavu pro autismus a jako školní psycholožka a má dlouholeté zkušenosti s prací s dětmi i dospělými s PAS.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace