Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů pro prevenci a odvrácení celého spektra zánětlivých příznaků a nemocí

Kuchařka pro autoimunitní řešení - Přes 150 chutných receptů pro prevenci a odvrácení celého spektra zánětlivých příznaků a nemocí
Autor Amy Myers
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 360
Rok vydání: 2020
Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 27%
Naše cena: 293 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 232x132x23mm
Váha: 615g
Nakladatel: Anag
EAN: 9788075542755
ISBN: 978-80-7554-275-5
Kód D0462507

S Kuchařkou pro autoimunitní řešení zaměřenou na potírání a potlačování celého spektra autoimunitních nemocí si jídlo zamilujete snáze než kdy předtím.

Snadné recepty na výživná jídla pro každý den

Kniha, která doplňuje bestseller Autoimunitní řešení, je plná snadných receptů na výživná jídla pro každý den určených k léčbě příznaků zánětu a autoimunitních poruch.

Točíte se v kruhu autoimunitních chorob a nevíte, jak z něho ven?

Zánětem nebo autoimunitní poruchou trpí víc než 90 procent populace a podle klasické medicíny na to neexistuje žádný lék. Renomovaná odbornice Amy Myers nabízí přes 150 receptů určených speciálně k prevenci a odvrácení široké řady příznaků a onemocnění spojených se zánětem včetně alergií, obezity, astmatu, kardiovaskulárních chorob, fibromyalgie, lupusu, syndromu dráždivého tračníku, chronických bolestí hlavy a Hashimotovy tyreoiditidy.

S touto skvělou kuchařkou se můžete projíst až ke zdraví

Bez ohledu na to, zda se potýkáte s roztroušenou sklerózou či Gravesovou chorobou, nebo se prostě jen chcete konečně zbavit méně výrazných nepříjemných příznaků, s Kuchařkou pro autoimunitní řešení bude odvrácení vašich potíží snadné a chutné. Váš zdravotní stav se bude s každým receptem zlepšovat a tato skvělá kuchařka vám umožní se projíst až ke zdraví.

V knize naleznete spoustu chutných receptů i krásných fotografií

Najdete v ní takové lahůdky jako třeba mrkvovou kari polévku, cuketové muffiny, narozeninové cupcakes, karolínské tažené vepřové, pečenou zeleninu, křupavou javorovou granolu, grilovací omáčky, saláty, smoothies a spoustu dalších chutných receptů. Kniha má 320 stran a 40stránkovou fotografickou přílohu.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace