Ami se vrací

Ami se vrací
Autor Enrique Barrios
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 240
Rok vydání: 2013
Běžná cena: 330 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 265 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 204x144x18mm
Váha: 375g
Nakladatel: ANCH BOOKS
EAN: 9783981557619
ISBN: 978-3-9815576-1-9
Kód D0184472

Ami se vrací je pokračováním příběhu Pedrita a jeho mimozemského kamaráda, který vyšel pod názvem Ami, chlapec z hvězd.

Jednoho večera se setkal Pedrito na pláži s mimozemšťanem Amim, jenž ho pozval do své kosmické lodi a na procházku vesmírem. Ukázal mu některé státy na Zemi, Měsíc i jednu z vyspělých planet naší Galaxie jménem Ofir, kde žijí potomci pozemských Atlanťanů. Zasvětil ho do kosmických zákonů, které jsou v (zdánlivém) protikladu k pozemskému vnímání světa. Když se vrátili na Zem, Ami Pedritovi slíbil, že když o tom všem napíše knihu, přijde znovu. Nezapomněl mu však poradit, aby ji raději vydal jako pohádku či sci-fi, protože lidé by ho mohli považovat za blázna.

V Ami se vrací Pedrita bělovlasý kluk z vesmíru znovu navštíví. Tentokrát je na lodi i krásná dívka Vinka z planety Kía. Zpočátku je Pedrovi nesympatická, protože očekával, že bude s Amim na lodi sám. Na společné cestě se však jejich srdce rozvibrují prazvláštním a mocným pocitem zvaným láska a každý nový zážitek s Amim je pro ně novou lekcí na stupínku univerzálního poznání.

Zažijí magický tanec Galaxie a později se v hlubinách pozemského moře setkají s Velitelem pomocné operace mimozemšťanů, s bytostí, ježna Vinku i Pedrita mocně zapůsobí. Jsou svědky toho, jak četné lodě Vesmírného bratrství zmírní intenzitu a účinky ničivého zemětřesení, a dozvědí se, že takto pomáhají stále. Během procházky na jedné z planet Síria přijdou na to, že láska, kterou k sobě cítí, je poutem dvou částí patřících navěky k sobě – že jsou podvojné duše. Navštíví i Vinčinu planetu Kía, která je velmi podobá Zemi. Má stejné problémy a hrozí jí, že se sama zničí. Seznámí se zde s Kratem, jenž jim věnuje pergamen s návodem, jak získat lásku. A nakonec na Amiho domovské planetě poznají jeho zajímavé rodiče – mámu, která vypadá jako nezletilá dívka, a otce, jenž žije na jiné planetě a tam se věnuje vědeckému výzkumu.

Ami se vrací se stejně jako první díl čte lehce a jedním dechem. Svou výpovědí připomíná Malého prince. Vypravěčským stylem otevírá nejen oči, ale hlavně srdce – sídlo pravé inteligence. A přesně to je Amiho úmyslem a posláním Pedrita i jeho knihy – hravě a srozumitelně psát o věcech, o kterých si většina z nás myslí, že neexistují – že to jsou jen pohádky.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace