Zlaté vánoční album - 2CD

Zlaté vánoční album - 2CD
Autor interpreti Různí
Jazyk: Česky
Vazba: CD/DVD
Rok vydání: 2017
Běžná cena: 351 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 282 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 127x124x11mm
Váha: 110g
Nakladatel: Supraphon
EAN: 099925639723
Kód D0401825

"Zlaté vánoční album - Exkluzivní vánoční kompilace pro všechny generace posluchačů! Největší vánoční hity české populární hudby od 60. let do současnosti. Tento výběr vytvoří skvělou vánoční atmosféru doslova v každé rodině. Nesmrtelné písně prověřené časem, které se každoročně stávají hudební kulisou našich Vánoc. A s nimi i novinky posledních let. Původní interpreti na originálních nahrávkách jsou zárukou skvělého zážitku při poslechu dvojalba. Vůně zimy a vánočních svátků ve skladbách, které v uplynulých desetiletích doprovázely naše Vánoce. Mediální partner: RTV: :Rádio Regina Tracklist: CD1 Alžbětínská serenáda (Karel Gott) / Bílé Vánoce (Helena Vondráčková) / Ryba rybě (Janek Ledecký) / Být dítětem svítícím (Lucie Bílá) Vánoční zvony (Waldemar Matuška) Zima, zima, zima, zima (Hana Zagorová) / Svatý čas (David Deyl) / Táta přijde každou vteřinou (Naďa Urbánková) / Rolničky (Karel Černoch) / Být vločkou (Jitka Zelenková) / Zima jak má být (Karel Zich) / Pár havraních copánků (Věra Martinová) / Půlnoční (Václav Neckář) / Čas vánoční (Kamelie) / Vánoční kapela (Luděk Nekuda a Rangers) / První vločka (Magda Hrnčířová) / Sedneme si spolu (Jaroslav Wykrent) / Pojďte se mnou k večeři (Miluše Voborníková) / Čekání na Ježíška (Jakub Smolík a Petruška Smolíková) / V bílém (Iveta Bartošová a Rudolf Hrušínský), Celkový čas 68:37 CD2 Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš? (Karel Gott) / Doufej, že přijde k nám (Helena Vondráčková) / Vánoční píseň (Fešáci) / Venku sněží (Yvetta Simonová) / První sníh (Jiří Zmožek) / Když se bruslí (Jiří Korn) / Chraň Bůh ty bídné (Leona Machálková) / Vůně Vánoc (Olympic) / Září bílý sníh (Waldemar Matuška a Olga Matušková) / Sníh a mráz (Jiří Schelinger) / Stříbrné zvonky (Eva Pilarová) / Santo Natale (Milan Chladil) / Když snáší se k nám bílý sníh (Petra Černocká) / Bílej sníh (Mirek Hoffmann) / Zimní bál (Josef Laufer) / Vánoční (Hana Ulrychová a Petr Ulrych) / Zvony (Jaromír Mayer) / Zimní království (Yvonne Přenosilová) / Andělská (Karel Gott a Charlotte Ella Gottová) / Lux Aeterna (Štefan Margita a Lucie Bílá), Celkový čas 66:43 "

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace