Fitness kuchařka Zdravě a chutně k vysněné postavě

Fitness kuchařka Zdravě a chutně k vysněné postavě
Autor Josef Tóth , Pavel Walek
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 272
Běžná cena: 499 Kč
Sleva: 17%
Naše cena: 416 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 273x208x27mm
Váha: 1340g
Nakladatel: Fitness Innovations
EAN: 9788090171442
ISBN: 978-80-901714-4-2
Kód D0425367

V kuchařce najdete celkem 100 zdravých a přitom velice chutných receptů, roztříděných do celkem šesti kategorií. Čeká na vás spousta rychlých receptů vhodných pro všední dny, ale nezapomněli jsme ani na recepty určené pro slavnostnější příležitosti. Pro snazší udržování přehledu o denním kalorickém příjmu jsou u všech receptů uvedeny kalorické hodnoty a obsah jednotlivých makroživin. A aby toho nebylo málo, přidali jsme ještě více než 20 zajímavých článků o potravinách, se kterými se v kuchařce budete nejčastěji setkávat.

Chcete dosáhnout vysněné postavy a zároveň moct jíst zdravá a vynikající jídla bez toho, abyste museli utrácet hromady peněz a trávit dlouhé hodiny v kuchyni?

Pokud ano, tak rozhodně chcete mít ve své kuchyni tuto kuchařku. Ať už chcete hubnout, nebo nabírat svaly, svého cíle můžete dosáhnout mnohem jednodušším a příjemnějším způsobem, než si myslíte (a než se vám snaží namluvit různé knihy a magazíny). Nemusíte se omezovat nudnými stereotypy, které vás dřív či později přestanou bavit, a vy se tak vrátíte k „nezdravému“ stravování, což ve výsledku nejčastěji povede akorát tak k pořádnému jojo efektu.

Nejlepší způsob stravování je takový, který je pro vás dlouhodobě udržitelný. A aby byl dlouhodobě udržitelný, musí vás bavit. Ba co víc, ideálně si jej musíte užívat do takové míry, že zapomenete na to, že nějaký režim vůbec dodržujete. Jedině tak totiž dosáhnete své vysněné postavy – a hlavně si ji taky udržíte.

Přesně proto jsme vytvořili tuto kuchařku. Najdete v ní celkem 100 zdravých a přitom velice chutných receptů, roztříděných do celkem šesti kategorií. Čeká na vás spousta rychlých receptů vhodných pro všední dny, ale nezapomněli jsme ani na recepty určené pro slavnostnější příležitosti. Pro snazší udržování přehledu o denním kalorickém příjmu jsou u všech receptů uvedeny kalorické hodnoty a obsah jednotlivých makroživin. A aby toho nebylo málo, přidali jsme ještě více než 20 zajímavých článků o potravinách, se kterými se v kuchařce budete nejčastěji setkávat.

V kuchařce najdete:

23 receptů na snídaně a svačiny

4 recepty na polévky

28 receptů na obědy a večeře

6 receptů na saláty a smoothies

3 recepty na rostlinná mléka

36 receptů na zdravější (a pořád velice chutné) verze dezertů

20+ článků o pokladech naší kuchyně - zjistíte, jaká je historie různých potravin a jak může jejich konzumace prospět vašemu zdraví

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace