Vyliečenie duše

Vyliečenie duše
Autor May Danette
Jazyk: Slovensky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 216
Rok vydání: 2019
Běžná cena: 388 Kč
Sleva: 25%
Naše cena: 292 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 202,0x134,0x20,0mm
Nakladatel: Branko Kocian - Vydav.Motýl
EAN: 9788081641947
ISBN: 978-80-8164-194-7
Kód D0506543

Motivačná rečníčka a fitnestrénerka Danette May inšpiruje ľudí po celom svete zbaviť sa bolestí, ktoré v sebe dlhodobo potláčajú, aby ich dokázali premeniť na sebalásku a vyliečili tak svoje telo a myseľ.

Odo dňa, keď si Danette pripadala ako uväznená v klietke a kričala do neba, že už nevládze ďalej, prešla dlhú cestu. Toto je jej skutočný príbeh o tom, ako priznala sebe aj celému svetu, že jej dovtedajší život už nie je pre ňu.

Po tom, čo počas pôrodu stratila syna, rozviedla sa a zistila, že jej zostáva len štyridsaťsedem dolárov, sa Danette rozhodla, že prestane byť obeťou jej života a prepíše svoj príbeh. Našla v sebe novú silu a hlas, ktorý jej našepkával, že nastal čas žiť podľa vlastných pravidiel. Nikdy by jej však nenapadlo, že toto rozhodnutie ju dovedie na svetovú súťaž v bikiny fitnes či na nezabudnuteľnú cestu za posvätným liečiteľom na Kostarike, kde našla odpustenie a silu začať odznova. Svoj život založila na troch liečivých pilieroch: jedle, pohybe a nastavení mysle. Všetky tri sa stali súčasťou jej každodennej reality, ako aj základom jej vízie a práce, prostredníctvom ktorej zlepšila život už miliónom ľudí po celom svete. Nasledovala volanie svojej duše a jej príbeh dokazuje, že dobro v srdci je nakoniec vždy odmenené krásnym životom.

Vo svojej knihe sa s neuveriteľnou úprimnosťou a zraniteľnosťou delí o svoju pravdu, ktorá ju doviedla na cestu šťastia, emocionálneho naplnenia a hlbokého odpustenia.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace