Učebnice současné ruštiny, 2. díl + audio CD

Učebnice současné ruštiny, 2. díl + audio CD
Autor Adam Janek
Jazyk: Rusky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 410
Rok vydání: 2011
Edice: Jazyky - učebnice
Běžná cena: 690 Kč
Sleva: 26%
Naše cena: 511 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 226x167x23mm
Váha: 716g
Nakladatel: Edika
EAN: 9788025128589
ISBN: 978-80-251-2858-9
Kód D0134693

Učebnice současné ruštiny, 2. díl, je určena všem zájemcům o rozšíření znalosti ruského jazyka, je vhodná také pro samostudium, navazuje na úroveň jazykových znalostí vysvětlených v prvním díle učebnice. Druhý díl pomůže zdokonalit vaše komunikační dovednosti, tedy jak porozumění při poslechu, tak vlastní schopnost aktivně formulovat své názory a myšlenky v ruském jazyce. Na pozadí běžných životních situací a ruských reálií vás seznámí s aktuální slovní zásobou a doplní gramatiku ruského jazyka z 1. dílu tak, abyste se naučili komunikovat rusky slovem i písmem na úrovni rodilého mluvčího. Po zvládnutí 2. dílu dosáhnete úrovně C2 podle společného evropského referenčního rámce.

Každá lekce obsahuje: aktuální slovní zásobu a frazeologii, poutavé texty o současných a zajímavých tématech, ruské reálie, fotografie s popisky, různé druhy cvičení sloužící k důkladnému prověření a upevnění nové i dříve probrané gramatiky a slovní zásoby, práci s internetovými zdroji, konverzační situace, autentické novinové články. Na konci knihy naleznete klíč ke cvičením. Kromě záměrně vybraných textů jsou u všech slov značeny přízvuky. Nahrávka namluvená rodilými mluvčími napomůže utvrzení slovní zásoby a procvičení výslovnosti. Na nahrávce naleznete všechny úvodní a závěrečné texty a poslechová cvičení.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace