Rozměry: |
205x137x20mm |
Váha: |
255g |
Nakladatel: |
Argo |
EAN: |
9788025714713 |
ISBN: |
97-880-257-1471-3 |
Kód |
D0260271 |
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
Způsob dopravy |
Cena |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|