Proteinholik - Jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat

Proteinholik - Jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat
Autor Garth Davis
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 464
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 83 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 230x150x25mm
Váha: 660g
Nakladatel: Anag
EAN: 9788075541598
ISBN: 978-80-7554-159-8
Kód D0350535

Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škodlivé a proč nám mohou znemožnit snížit váhu.

Více a více bílkovin… – opravdu je to správné?
Ať už chodíte k lékaři, výživovému specialistovi, nebo k trenérovi, všichni radí jíst více bílkovin. Potraviny, nápoje a doplňky stravy jsou obohaceny o extra proteiny. Mnoho lidí používá bílkoviny k regulaci své hmotnosti, k získání nebo úbytku kilogramů, zatímco jiní věří, že jim dodávají více energie a jsou nezbytné k delšímu a zdravějšímu životu. Dr. Grath Davis se nyní ptá: „Opravdu nás proteiny činí zdravějšími?“ Odpověď, kterou důrazně obhajuje, zní NE. Podle něj nás příliš mnoho proteinů ve skutečnosti činí nemocnými, tlustými a unavenými.

Odhalme pravou tvář nadbytku bílkovin
Přijímáte-li dostatek kalorií ve stravě, pak nemůžete mít nedostatek bílkovin. V nejzdravějších zemích světa se konzumuje daleko méně bílkovin než u nás, kde všichni holdujeme bílkovinám, a přesto jsme na tom den ode dne hůř.
Jako chirurg ošetřující obézní pacienty byl dr. Davis frustrován neustále se zvyšujícím počtem nemocných pacientů s nadváhou, ale teprve když ho vyděsilo jeho vlastní zhoršující se zdraví, si uvědomil, že by pro to měl něco udělat. Spojením špičkového výzkumu s přímými zkušenostmi s pacienty a časem věnovaným rozboru studií světově nejdéle žijící populace odhaluje tato průkopnická kniha pravdu o bílkovinách a přináší osvědčený přístup k hubnutí, zdraví a dlouhověkosti.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace