PRG 20/21 současná architektura

PRG 20/21 současná architektura
Autor Irena Fialová
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 144
Rok vydání: 2010
Běžná cena: 58 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 53 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 221x128x13mm
Váha: 336g
Nakladatel: Zlatý řez
EAN: 9788087068007
ISBN: 978-80-870-6800-7
Kód D0003993

Další z řady průvodců Zlatého řezu zachycuje proměny pražské architektury na přelomu 20. a 21. století: výrazné budovy v centru Prahy i stavby na okraji města, rozsáhlé administrativní komplexy i rodinné domy, nové pražské čtvrti i krajinné a zahradní úpravy.

Kniha má ukázat různorodost přístupů k architektuře a pestrost současné architektonické produkce

na území města Prahy.

Průvodce obsahuje více než 100 nejzajímavějších staveb dokončených v letech 1994 až 2007, 18 stran mapových příloh v měřítku 1:20 000 s vyznačením polohy jednotlivých staveb, rejstřík architektů a kanceláří. Jednotlivé stavby jsou představeny fotografiemi a stručným textem, případně charakteristickým plánem (půdorys, řez, situace).

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace