Vážení zákazníci, doručení zboží do Vánoc již nejsme schopni garantovat. Děkujeme za pochopení.

Praktický průvodce GDPR

Praktický průvodce GDPR
Autor Jiří Žůrek
Jazyk: Česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224
Rok vydání: 2017
Běžná cena: 359 Kč
Sleva: 27%
Naše cena: 264 Kč
Po Vánocích
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Tento produkt již do Vánoc doručit nestihneme
Rozměry: 147,0x208,0x12,0mm
Nakladatel: ANAG
EAN: 9788075540973
ISBN: 978-80-7554-097-3
Kód D0402833

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (známé také jako GDPR) vstoupilo v platnost dne 24. 5. 2016, jeho účinnost je stanovena od 25. 5. 2018. Připravte se na změnu ve zpracovávání osobních údajů včas a vyhněte se hrozícím sankcím!

Zásadní změny v oblasti ochrany osobních údajů
Obecné nařízení nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a stanoví přímo pravidla týkající se ochrany fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a pravidla týkající se volného pohybu osobních údajů, správcům i zpracovatelům osobních údajů přináší nové povinnosti a instituty.

Seznamte se včas s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů
Od data platnosti Obecného nařízení běží přechodná doba určená k uvedení zpracování osobních údajů do souladu s Obecným nařízením. Již nyní je proto nutné se na ně začít připravovat.

Komplexní průvodce Obecným nařízením GDPR
Publikace si klade za cíl komplexně a srozumitelně přiblížit Obecné nařízení a tím napomoci všem zainteresovaným stranám zorientovat se v nelehké (navíc mnohdy abstraktní) právní oblasti, ve kterou se zpracování osobních údajů během posledních desítek let vyvinulo. Autor podává výklad jednotlivých pojmů v souvislosti se zatím účinným zákonem o ochraně osobních údajů. Součástí publikace jsou samostatné kapitoly pojednávající o pravidlech pro šíření obchodních sdělení a pravidlech pro provozování kamerového systému a další užitečné informace, jako například seznam anglických zkratek a slovních výrazů, které jsou v oblasti ochrany osobních údajů běžně používané.

Koho se Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) dotkne?
Komplexní a praktické informace v knize naleznou všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřenci pro ochranu osobních údajů, jednatelé, zástupci správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.) a studenti.

O autorovi
Autor vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a již osmým rokem působí na Úřadu pro ochranu osobních údajů, z toho pátým rokem jako ředitel odboru pro styk s veřejností, kde se zabývá stížnostní a konzultační agendou. V současné době se v rámci Úřadu aktivně zabývá i přípravami na nadcházející účinnost Obecného nařízení, včetně přednášení a publikování pro širokou veřejnost na toto téma.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
39 Kč* Po Vánocích
Balík do ruky Balík do ruky 59 Kč* Po Vánocích
Balík na poštu Balík na poštu 59 Kč* Po Vánocích
PPL v České Republice PPL v České Republice 109 Kč* Po Vánocích
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 350 Kč* Po Vánocích
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 16 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
59 Kč 109 Kč 39 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace