Norsko - Turistický průvodce

Norsko - Turistický průvodce
Autor Phil Lee
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 456
Rok vydání: 2017
Edice: Rough guides
Běžná cena: 418 Kč
Sleva: 19%
Naše cena: 338 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 201x132x23mm
Váha: 486g
Nakladatel: Jota
EAN: 9788075651792
ISBN: 978-80-7565-179-2
Kód D0366125

Norsko je už řadu let vyhledávaným cílem cestovatelů. Možná není zrovna na prvním místě při výběru letních rodinných dovolených, upřednostňujících slunění na mořském pobřeží, ale je čím dál častěji zemí, kam směřují cestovatelé-samotáři, fotografové, milovníci přírodních krás, lyžaři a samozřejmě rybáři. Norská příroda je nezaměnitelná. Málokterý návštěvník této země by si nechal ujít výlet na velkolepé západní fjordy anebo drsné, leč nádherné Lofotské ostrovy. Norská turistická asociace plánuje jejich návštěvu tak, aby cesty vedly hlubokými údolími i majestátními horami. Řada turistů míří i do světoznámých národních parků, kterými vedou jedny z nejkrásnějších turistických tras.

Na jihu země je podnebí mírnější a krajina méně drsná. V létě sem přijíždějí milovníci písečných pláží, potápění a raftingu. A pokud vás více než přírodní krásy přitahují historické a kulturní památky, pak zamiřte do některého z norských měst: Osla, Bergenu anebo Trondheimu, moderních, životem tepajících měst, plných architektonických i historických skvostů.

A jistě není třeba zdůrazňovat, že v zimě se Norsko stává ideální lyžařskou destinací, protože hory zde jsou prakticky neustále zasněžené.

V průvodci po Norsku samozřejmě nechybějí podrobné mapy, barevné fotografie, seznamy ubytování, stravování nebo nabídky cestovních kanceláří, schopných vytvořit vám výlety přímo na míru. Najdete v něm základní informace týkající se této země, stručnou historii i velmi užitečný slovníček - praktický společník pro ty, kteří cestují na vlastní pěst.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace