Neublížit (… a neposrat se)

Neublížit (… a neposrat se)
Autor Wabi Daněk , David Laňka
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 104
Rok vydání: 2016
Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 83 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 173x128x18mm
Váha: 210g
Nakladatel: No Limits
EAN: 9788087973240
ISBN: 978-80-87973-24-0
Kód D0331151

Knižní rozhovor s legendou české folkové scény a autorem nesmrtelné hymny Rosa na kolejích, není uctivým mapováním zpěvákových životních milníků, o kterých jeho fanoušci vědí snad všechno. Naopak nachází témata, o nichž Wabi Daněk ještě nemluvil.
Jaké to bylo vyrůstat v 50. letech bez otce, který byl ve vězení za zkonstruované obvinění. Co mu zabránilo v roce 1968 emigrovat. Jak moc vstřícné jsou folkové fanynky a kdy a proč začal jejich vábení odolávat. Co říká na události posledních let a zda se bojí o budoucnost naší země. Ale také o tom, jaké jsou vztahy mezi muzikanty, co stahuje na internetu, kdy lže, a jak je někdy těžké se nenapít v zemi, kde sklenička alkoholu patří mezi společenské rituály.

Kniha Neublížit (… a neposrat se) je tak velmi otevřená a intimní, a navíc si uchovává živost rozhovoru dvou lidí, kteří nad šálkem kávy nebo zázvorového čaje (to je ta přísná životospráva) klábosí o životě.
Wabi Daněk nepatří mezi lidi, kteří plýtvají slovy. Dokáže naopak často až nemilosrdně a trefně pojmenovat pravou příčinu věcí. A to je něco, co je v dnešní až "překorektnělé" době nesmírně osvěžující, a pro co stojí za to téhle knize věnovat pozornost.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace