Maturita 2013 - Český jazyk a literatura

Maturita 2013 - Český jazyk a literatura
Autor M. Hošek , autorů kolektiv
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 91
Rok vydání: 2013
Běžná cena: 90 Kč
Sleva: 0%
Naše cena: 89 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 297x210x6mm
Váha: 280g
Nakladatel: Didaktis
EAN: 9788073582067
ISBN: 978-80-7358-206-7
Kód D0167552

Kniha reaguje na aktuální potřeby maturantů – titul se zabývá přípravou na státní maturitní zkoušku v roce 2013 (předmět český jazyk a literatura – základní úroveň obtížnosti). Přináší studentům a studentkám vyčerpávající informace o maturitě z češtiny (obecné informace o zkoušce z českého jazyka a literatury, průvodce jednotlivými částmi zkoušky – didaktickým testem, písemnou prací, ústní zkouškou). Nabízíme přehled oblastí učiva předmětu ČJL (a jejich procentuální zastoupení v didaktickém testu), ze kterých bude složen didaktický test, s nímž se studentky a studenti setkají u státní maturity. Rozebíráme typy testových maturitních otázek z češtiny a radíme, jak se na daný druh otázky nejlépe připravit, jak postupovat při odpovědi na daný druh maturitní otázky apod. Přinášíme tři cvičné didaktické testy, které vychází z podoby didaktických testů. Nabízíme jasné a přehledné schéma k interpretaci uměleckých i neuměleckých textů s příklady maturitních otázek k ústní části státní maturity z českého jazyka a literatury. Na základě našeho schématu se lehce připravíte na ústní část maturity z češtiny. Schéma lze aplikovat na jakýkoliv umělecký text, tedy na jakoukoli knihu (odpověď, jak se připravit na ústní část maturitní zkoušky z češtiny, zde najdou všichni, a to bez ohledu na to, jaké knihy zařadili do žákovského seznamu literatury). Zjistíte tak, jaké informace je vhodné si ke každé knize ze žákovského seznamu četby připravit, abyste u státní maturity uspěli a aby vás žádná maturitní otázka z českého jazyka a literatury nezaskočila. Schéma se vztahuje i na neumělecké texty; práce s otázkami vyplývajícími z neuměleckých textů představuje polovinu maturitní zkoušky z češtiny. Díky naší aktualizované podobě knihy budete vědět vše – jaké texty se mohou u státní maturitní zkoušky 2013 vyskytnout, jaké typy maturitních otázek budou na základě textů položeny, jak si připravit strukturu odpovědí na maturitní otázky atd. Ke každé části maturitní zkoušky z českého jazyka a literatury přinášíme praktické tipy a rady, které vám pomohou u zkoušky uspět.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace