Marabu Sock Stop Protiskluzová barva - malinová 90ml

Marabu Sock Stop Protiskluzová barva - malinová 90ml
Jazyk: Česky
Vazba: Papírnictví
Počet stran: 0
Běžná cena: 219 Kč
Sleva: 12%
Naše cena: 193 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 124x36x36mm
Váha: 112g
Nakladatel: Marabu
EAN: 4007751913111
Kód DN00403460

Nové barvy Marabu Sock Stop pro protiskluzové ponožky, koupelnové předložky, prostírání, ramínka ..... Nová barva Marabu Sock Stop rozzáří šatní skříně a zlepší bezpečnost v domácnostech tím, že uklouzne a posouvá se do minulosti: měkká, gumovitá barva na textil poskytuje bezpečný úchop na hladkých površích, jako jsou dlaždice, parkety nebo laminátové podlahy. Barvu na textil lze samozřejmě použít také na textilní předměty, jako jsou koberečky nebo předložky do sprchy, aby neklouzaly. Krycí barva je vhodná pro přidávání vzorů na světlé i tmavé látky s maximálně 20% obsahem syntetických vláken. Kreativním možnostem se meze nekladou. Praktická lahvička umožňuje rychle a snadno aplikovat přizpůsobené vzory, vzory, jména nebo zábavné slogany. Působivé 3D efekty lze vytvořit vrstvením barvy. Považujete ponožky za nudný dárek? Možná tomu tak bylo v minulosti, ale nyní můžete navrhnout relaxační ponožky pro milovníky jógy, ponožky pro štěstí brouků pro mladé trampolíny a vtipné ponožky pro tatínky. Vyklouzávají vám halenky nebo košile z ramínek a způsobují chaos ve vašem šatníku? Nebo vaše prostírání neustále klouže? Marabu Sock Stop může i zde zajistit dekorativní protiskluzový efekt. Použité tkaniny by měly být předeprané bez aviváže. Před použitím barvu silně protřepejte po dobu 30 sekund a nejprve naneste na kuchyňský papír. Vložte do ponožek kus lepenky ve tvaru nohy a jste připraveni vyrazit. Marabu Sock Stop se dodává v 90ml lahvičce a je dostupný v sedmi výrazných barvách. Jsou vysoce krycí, po zaschnutí lesklé a lze je vzájemně míchat. Barvu lze velkoryse nanášet přímo z lahvičky, a to i v několika vrstvách pro silný 3D efekt. Návrhy lze vytvářet od ruky nebo pomocí šablony. A to nejlepší ze všeho: barvu není třeba vytvrzovat. V závislosti na velikosti obrázku by měla být natřená látka ponechána schnout naplocho asi 24 hodin. Poté lze prát naruby do 40°C (neProtiskluzová barva na vodní bázi, podobná pryži, bez latexu. Pro světlé a tmavé textilie (max. 20 % obsahu syntetických vláken). Snadné použití přímo z láhve pro návrhy a nápisy od ruky. Nechte naplocho uschnout. Lze prát naruby na 40°C. Návod k použití: 1. Perte textilie bez aviváže. Ustřihněte kus lepenky do tvaru chodidla nebo vhodné velikosti podrážky a vložte do ponožek, aby se barva nepřenesla na druhou stranu. 2. Láhev silně protřepávejte po dobu alespoň 30 sekund a nejprve naneste barvu na kuchyňskou utěrku. 3. Naneste barvu přímo z lahvičky (v případě potřeby i několikrát). Sušte v rovné poloze, cca. 24 h (v závislosti na velikosti motivu). Lakované předměty perte vždy naruby.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace