Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
Autor Barbora Charvátová
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 184
Rok vydání: 2021
Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 18%
Naše cena: 329 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
zítra (ÚT) doručíme
Rozměry: 216,0x253,0x20,0mm
Váha: 816g
Nakladatel: CPRESS
EAN: 9788026434955
ISBN: 978-80-264-3495-5
Kód D0613639

Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptů. Všechny využívají běžně dostupné suroviny a jsou tak jednoduché, že je zvládne i úplný začátečník. Objevte i vy kouzlo přípravy famózních jídel s minimem úsilí a maximálním chuťovým zážitkem!

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
79 Kč* Zítra (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 89 Kč* Zítra (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* Zítra (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 129 Kč* Zítra (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 400 Kč* 23.09.2021 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 25 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 35 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
89 Kč 129 Kč 79 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace