Kuchařský fortelník

Kuchařský fortelník
Autor Jaroslav Vašák
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 200
Rok vydání: 2009
Edice: Co a jak?
Běžná cena: 179 Kč
Sleva: 75%
Naše cena: 45 Kč
Nyní nedostupné
Rozměry: 210,0x148,0x10,0mm
Váha: 286g
Nakladatel: TeMi CZ, s.r.o.
EAN: 9788087156278
ISBN: 978-80-87156-27-8
Kód D0011349

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace