Karina Garcia - Vyšší level DIY Sliz

Karina Garcia - Vyšší level DIY Sliz
Autor Karina Garcia
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 80
Rok vydání: 2019
Běžná cena: 199 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 151 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 26.04.2024 (PÁ)
Rozměry: 190x175x9mm
Váha: 195g
Nakladatel: Egmont
EAN: 9788025247044
ISBN: 978-80-252-4704-4
Kód D0503832

Víc vůní, lesku a třpytek!

Popusť uzdu své fantazii s 15 úplně novými recepty na sliz od úspěšné a slavné YouTuberky Kariny Garcii! Nauč se vyrobit sliz měnící barvu, super lesklý sliz, sliz s vůní čokoládových karamel a další – recepty jsou jednoduché a stačí sledovat podrobné instrukce. Tato kniha také obsahuje Karininy osobní tipy na to, jak odstranit sliz z oblečení, jak ho uchovávat čerstvý a co dělat, když se úplně nepovede. Staň se mistrem umění slizu, který je lesklejší, třpytivější a úžasnější!

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 26.04.2024 (PÁ)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 26.04.2024 (PÁ)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 26.04.2024 (PÁ)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 26.04.2024 (PÁ)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 29.04.2024 (PO)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace