Full Moon 92/2018

Full Moon 92/2018
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 110
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 89 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 75 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Kyeo Shows
Kód D0438001

Na nové album Vampire Weekend čekají milióny fanoušků newyorské (dnes již pouze) trojice dlouhých pět a půl roku a jak se zdá, ještě nějakou dobu budou. Z tábora kapely během celého letošního roku vycházela spousta signálů, že se následovník veleúspěšné desky Modern Vampires of the City objeví ještě letos, nakonec přišla zpráva, že se tak stane až někdy v roce 2019. Nevadí, ještě vydržíme, titulní téma prosincového čísla berte jako podrobnou přípravu na tento okamžik - Vampire Weekend jsou pro mnoho mileniálů bezpochyby generační kapelou. Sedmnáctistránkové téma prosincového vydání Full Moonu otevírá velký text o knize Meet Me in the Bathroom, která mapuje hudební scénu nultých let v New Yorku, následuje komentovaná diskografie Vampire Weekend, kontextový článek o napsterové generaci, profil osamostatnivšího se člena skupiny Rostama a další texty. Poslední Full Moon roku 2018 vychází v pátek 23. listopadu.

V novém úplňku najdete také rozhovory s Katarzií a Pjonim, Floexem nebo Jonem Hopkinsem, v rozsáhlém reportu se věnujeme letošnímu ročníku festivalu elektronické hudby Lunchmeat a v profilovém textu Jiřího Špičáka je představena také britská dvojice Broadcast, jejíž předčasně zesnulá zpěvačka Trish Keenan by letos na podzim oslavila padesátiny. Další rozsáhlý text je věnován nedávno vydané původní verzi alba Give Out But Don't Give Up od britské skupiny Primal Scream, ponořili jsme se taky do příběhu lodi Windrush, která v roce 1948 přivezla do Velké Británie první vlnu karibských imigrantů, jejichž potomci v následujících dekádách zásadně ovlivnili celou britskou hudební scénu. Jako například Barryho Adamsona, někdejšího člena Magazine, Visage nebo The Bad Seeds, rozhovor s ním najdete v novém vydání Full Moonu také. Významné místo je věnováno reportům z unikátních koncertů Aphexe Twina či legendární skupiny Current 93, podobně zeširoka je zpracován další ročník eklektického festivalu Unsound v polském Krakově. Další reporty se vracejí ke koncertům Terryho Rileyho, Flatbush Zombies nebo Killing Joke, nechybí ani podrobný vhled do lokálních klubů.

Albem měsíce se stala novinka Randalla Dunna, který byl dosud spíše znám díky své producentské práci, například pro Marissu Nadler, Earth nebo Sunn O))), z dalších recenzí jmenujme například pohledy na nová alba Aurory, The Prodigy, Eda Harcourta, Thoma Yorka, Kurta Vilea nebo Wild Nothing. Neschází ani výhled do budoucna v podobě rubriky Radio FM, stejně jako recenze nových knih, filmů nebo komiksů. Zhodnocena je rovněž česká soutěžní sekce Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě, rubriku Galerie obsadily aktuální výstavy Vladimíra Kokolii nebo The Most Dangerous Game v berlínském Haus der Kulturen der Welt, která přibližuje hnutí Situacionistické internacionály. Informacemi přetékají i další pravidelné rubriky, nechybí ani tradiční autorské sloupky.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace