Full Moon 127/2021

Full Moon 127/2021
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 100
Rok vydání: 2021
Běžná cena: 89 Kč
Sleva: 18%
Naše cena: 73 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Kyeo Shows
Kód D0608493

Kapela nerdů a hračičků, nebo muzikanti, kteří skládají nejkomplexnější hity široko daleko? A co třeba obojí najednou? Midi Lidi letos vydali dvě desky po sobě a na české scéně nenajdete kapelu srovnatelnou pracovitostí, konceptem, nadšením i kamarádstvím. Ze všech těchto důvodů a mnoha dalších právě Midi Lidem patří listopadové vydání magazínu v roce 2021. Po pěti letech se Full Moon magazín znovu ocitá pod kurátorskou taktovkou, tentokrát Midi Lidí. Full Moon #127 o rozsahu 112 stran vychází ve čtvrtek 21. října.
Midi Lidem pochopitelně patří také titulní téma čísla - kromě rozsáhlého úvodního rozhovoru, věnovaného současnému dění ve skupině založené před patnácti lety, je třeba upozornit i na rozsáhlou sondu do prehistorie skupiny, kterou zpracoval Pavel Klusák, nebo komentovanou diskografii kapely. Součástí tématu jsou také samostatné rozhovory -Hana Slívová hovořila s Petrem Markem zejména o jeho textové tvorbě, Markéta Lisá zase vypráví (nejen) o svém sólovém projektu Kutya. Pozoruhodné jsou obrazové galerie z historie Midi Lidí, ve kterých naleznete nejen fotografie, ale také ilustrace a ukázky motivů jejich pověstných projekcí. Předplatitelé magazínu obdrželi i CD Všude je veselá mysl - Unarclub 1988-2006, které bude k dispozici pouze fyzicky a které mapuje hudební i divadelní aktivity Petra Marka a dalších členů souboru dávno před jeho založením.
Titulním tématem ale zapojení Midi Lidí do obsahu Full Moonu #127 zdaleka nekončí. Členové skupiny nejen že vybrali témata, která listopadové vydání pokrývá, ale hned několik z nich také zpracovali. Zmínit je třeba důkladný "rodinný" rozhovor Tomina Kelara s jeho maminkou - Idou Kelarovou, rozhovor Petra Marka s Mariusem Konvojem, osobní text Markéty Lisé věnovaný Laurie Anderson nebo rozhovor, který s Albertem Romanuttim (Bert & Friends) vedly právě Markéta Lisá a Magdalena Hrubá. Tomino Kelar navíc připravil na obálku listopadového vydání speciální koláž. Z dalšího obsahu vydání je třeba upozornit na profilové texty věnované Kae Tempest, The KLF nebo jazzovému solitérovi Alabasteru dePlumeovi či rozsáhlý rozhovor Antonína Kocábka se Zdeňkem "Hmyzákem" Novákem, známým ze skupin Ženy, Činna nebo Kolena. Rubriku Kult obsadilo album Non-stop Erotic Cabaret od britské dvojice Soft Cell.
d Recenzní rubrice Full Moonu #127 vévodí album Water americké hudebnice Lotic, v dalších recenzích jsou hodnoceny novinky Marissy Nadler, Moor Mother, Little Simz, Halsey, Sisy Fehér nebo skupin Springtime, Jerusalem in My Heart či Old Time Relijun. Filmová sekce pochopitelně nemohla minout poslední film z bondovské série Není čas zemřít ani jeden z nejsilnějších snímků festivalové sezóny Quo Vadis, Aida, nechybí ani text o seriálovém hitu Bílý lotos. Samozřejmostí jsou pravidelné rubriky Protokol, Sklep nebo Radio FM, tradiční autorské sloupky či několik stránek věnovaných novým knihám a komiksům.
Upozornit je třeba i na nové datum hned několikrát odložených narozenin magazínu. Akce s názvem Full Moon 10 + 1 proběhne v pátek 10. prosince v pražském Divadle Archa za účasti skupin Repetitor, Autumnist nebo Kalle. Vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím kanálů Divadla Archa nebo v rámci předprodejní sítě GoOut.cz.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace