Enyklopedie nožů - Úplná encyklopedie zbraní a výstroje

Enyklopedie nožů - Úplná encyklopedie zbraní a výstroje
Autor Igor Skrylev
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 272
Rok vydání: 2013
Běžná cena: 799 Kč
Sleva: 25%
Naše cena: 596 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 24.04.2024 (ST)
Rozměry: 305x236x25mm
Váha: 1692g
Nakladatel: Naše vojsko
EAN: 9788020613240
ISBN: 978-80-206-1324-0
Kód D0146873

Praktická encyklopedie Igora Skryleva přibližuje, jaký nástroj či zbraň si zvolit, jak si ji svépomocí vyrobit a následně ji správně používat. Popisuje veškeré spektrum modelů a typů chladných a úderně drtících zbraní, vhodných pro naše podmínky. Zvláštní pozornost autor věnuje výběru zbraní pro použití v konkrétních situacích, přičemž podrobně probírá všechna kritéria, která je nutno zvážit při výběru nože, aby v kritickém okamžiku neselhal.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 24.04.2024 (ST)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 24.04.2024 (ST)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 24.04.2024 (ST)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 24.04.2024 (ST)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 26.04.2024 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace