Domácí kváskové pečení

Domácí kváskové pečení
Autor Gabriela Hradecká
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 88
Běžná cena: 249 Kč
Sleva: 26%
Naše cena: 185 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 26.09.2018 (ST)
Rozměry: 176,0x233,0x14,0mm
Nakladatel: CPRESS
EAN: 9788026412809
ISBN: 978-80-264-1280-9
Kód D0334849

Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Používá tradiční pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů – žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám. V této knize vás také naučí, jak se starat o kvásek, jak si při přípravě rozvrhnout čas a samozřejmě tam naleznete i recepty na lahodné pečivo.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
39 Kč* 26.09.2018 (ST)
Balík do ruky Balík do ruky 59 Kč* 26.09.2018 (ST)
Balík na poštu Balík na poštu 59 Kč* 26.09.2018 (ST)
PPL v České Republice PPL v České Republice 109 Kč* 26.09.2018 (ST)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 350 Kč* 01.10.2018 (PO)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 16 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
59 Kč 109 Kč 39 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace