BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm

BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm
Autor Zapf Baby Born
Běžná cena: 2 200 Kč
Sleva: 14%
Naše cena: 1 899 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Zapf Baby Born
EAN: 4001167827956
Kód D0622201

BABY born holčička nedokáže pochopit, proč už musí jít do postýlky. Venku je ještě přece světlo. Maminka a tatínek ale mají skvělý trik: stačí v pusince otočit dudlíkem a BABY born se zavřou oči. Kéž by to bylo tak jednoduché s každým miminkem… Otočení dudlíku panence otvírá a zavírá oči, ať je tělo panenky v jakékoli poloze. Oči panenky jsou zároveň i mrkací. Když se panenka položí na záda a nemá v pusince dudlík, automaticky se jí oči zavřou. BABY born ze všeho nejraději spí, jí a koupe se. Moc ráda pije vodu ze své lahvičky. Potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku a roní opravdové panenkovské slzy. Stejně jako může BABY born pít vodu, může jíst i kaši. Umí dokonce i kakat. Ruce, nohy a hlava panenky jsou snadno pohyblivé, takže převlékaní oblečků je hračka a skvělá zábava. Tělíčko panenky z materiálu „Soft Touch“ je krásně měkké a příjemné. Součástí balení je 10 doplňků, které podporují funkce panenky, růžové body a čepička.

• BABY born s kouzelným dudlíkem. • S 10 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy. • Různé hry s panenkou BABY born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie. • Funkce kouzelného dudlíku (otvírání a zavírání očí) funguje pouze s panenkami „BABY born s kouzelným dudlíkem“. • Kouzelný dudlík lze použít i jako běžný dudlík pro všechny panenky BABY born velikosti 43 cm. • Funguje bez baterií.

Panenka BABY born s kouzelným dudlíkem, holčička, 43 cm, má na sobě body a čepičku. Součástí balení je nočník, plenka, talíř se lžičkou, porce kašičky, lahvička, kouzelný dudlík, rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku.

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace